• ʻO nā ʻōmole holoi holoi ʻo Guoyu Plastic Products

ʻO Zhongshan Huangpu Guoyu Nā Mea Hana Hana Hana :La ʻOpio 2024

ʻO Zhongshan Huangpu Guoyu Nā Mea Hana Hana Hana :La ʻOpio 2024

18牙黑色-4

Hoʻolauna:

I ko mākou hoʻolauleʻa ʻana i ka lā ʻōpio 2024, hui pū ka poʻe ʻōpio mai ka honua holoʻokoʻa e hoʻomanaʻo i ke koʻikoʻi o ka hoʻoikaika ʻana a me ka hoʻoikaika ʻana i nā ʻōpio. ʻO ka hanana, i mālama ʻia ma nā kūlanakauhale he nui a me nā kahua pūnaewele, hōʻike i ka hana koʻikoʻi o ka poʻe ʻōpio i ka hana ʻana i ka wā e hiki mai ana a me ka hoʻololi ʻana i nā loli maikaʻi i ko lākou kaiāulu.

ʻO ke poʻomanaʻo o ka Lā ʻOpio o kēia makahiki ʻo “Empower, Engage and Inspire”, e hoʻokūpaʻa ana i ka pono e hoʻoikaika i ka poʻe ʻōpio e pāʻani i ka hana ikaika i nā kaʻina hana hoʻoholo, e hoʻopili iā lākou i nā kamaʻilio koʻikoʻi a hoʻoikaika iā lākou e kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka honua. kaiaulu. Aia nā hana o ka lā i nā kūkākūkā panela, nā papa haʻawina a me nā hālāwai kūkākūkā e pili ana i ka hoʻomohala ʻana i nā mākau alakaʻi, ka hoʻolaha ʻana i ka ʻoihana pilikanaka a me ka hoʻoikaika ʻana i nā ʻōpio civic.

6

I kēia manawa:

ʻO kekahi o nā kumuhana koʻikoʻi i kūkākūkā ʻia, ʻo ia ke koʻikoʻi o ka hāʻawi ʻana i ka poʻe ʻōpio i ka hoʻonaʻauao maikaʻi a me nā manawa hoʻomohala mākaukau e hōʻoia ai i loaʻa iā lākou ka ʻike a me nā mea hana e kūleʻa ai i kahi honua loli. Ua kūkākūkā pū ka poʻe i hele i ka pono o ka mālama ola kino a hiki ke komo, a me ke koʻikoʻi o nā kākoʻo olakino noʻonoʻo ʻōpio, ʻoi aku hoʻi ma ke ʻano o ka maʻi maʻi honua.

Hāʻawi ka hanana i kahi kahua no nā ʻōpio ʻōpio e hoʻāla i ka ʻike e pili ana i ke kaomi ʻana i nā pilikia honua e like me ka hoʻololi ʻana i ke aniau, ka hoʻoponopono kaiapili a me nā pono kanaka. Ma o nā hoʻonohonoho kiʻi, nā hana a me nā hanana kikohoʻe, hōʻike nā poʻe i ko lākou kūpaʻa i ka hoʻokele ʻana i ka loli maikaʻi a me ka hoʻokumu ʻana i kahi honua hoʻomau a kaulike no nā hanauna e hiki mai ana.

3

hōʻuluʻulu manaʻo:

Ma waho aʻe o nā hōʻuluʻulu kino, hoʻolōʻihi ʻia nā hanana virtual o Youth Day 2024, e ʻae ana i ka poʻe ʻōpio mai ke ao holoʻokoʻa e hoʻopili, kaʻana like i nā ʻike a hui pū i nā hana e pili ana i ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia maʻamau. ʻO ka hoʻohana ʻana i ka mana o ka ʻenehana e hoʻomaʻamaʻa i nā kūkākūkā koʻikoʻi a me ka hoʻomohala ʻana i ka manaʻo o ka lokahi honua i nā ʻōpio.

I ka pau ʻana o ka lā, ua hoʻohiki nā poʻe e hoʻohana i ka lā ʻōpio 2024 ma ke ʻano he manawa e hana like ai e kākoʻo i nā kulekele e hoʻokumu i ka mana o ka ʻōpio, hoʻonui i nā leo ʻōpio a hana i nā manawa no ka ulu ʻana o ka ʻōpio. He mea hoʻomanaʻo ikaika kēia hanana e loaʻa i ka poʻe ʻōpio ka mana a me ka makemake e hoʻohuli i ka loli maikaʻi a hana i kahi wā e hiki mai ana no nā mea āpau.


Ka manawa hoʻouna: Mei-06-2024